Hilde?

Hilde Van Riet

Hallo,

Fijn om je te mogen verwelkomen op mijn blog.
Dat je op deze blog terecht bent gekomen, betekent wellicht dat je, net als ik, een fan bent van ondermode en/of zwemkledij. Ik vertel je graag kort even over mijn passie.

Al op heel jonge leeftijd had ik een zwak voor kleding. Ik tekende als klein meisje mijn eigen kledingcollecties en als jonge tiener maakte ik schetsen voor mijn eigen droom-trouwkleed. Een echte fashionista zou ik echter nooit worden en naarmate mijn 20ste verjaardag naderde, verschoof mijn aandacht meer en meer in de richting van de onderkledij en zwemkledij.

Na lange zoektochten in tal van winkels om hét juiste lingeriesetje, of de perfecte bikini, te vinden, wist ik het wel zeker: ik wil wat met lingerie gaan doen.
In mijn dagelijkse job kon ik echter niet meteen met deze passie aan de slag, daarom richtte ik in juni 2009 Hildes Lingerieblog op. Via deze blog  ga ik op zoek naar de fijnste nieuwigheden in lingerieland, om deze vervolgens met de hele wereld te delen. Mijn man, Johan, neemt sinds het begin de technische kant voor zijn rekening.
Gelukkig voor mij heeft Johan geen enkel probleem met mijn voorliefde voor lingerie, in tegendeel zelfs.

Eind 2012 groeide het idee om zelf lingerie te gaan ontwerpen. Sindsdien is er een hele lange weg afgelegd, waarbij de uitwerking van een prototype, het volgen van een lingeriecursus en ontwerpen van een eerste zelfgemaakte setje voor een modeshow in juni 2015, de voornaamste hoogtepunten waren.

Ik kijk met heel veel enthousiasme uit naar de realisaties die er nog aan komen, maar bovenal wil ik mijn lezers blijven inspireren in de wereld van de lingerie, via deze blog.

Ik ben ook benieuwd om jouw verhaal te horen: stuur het zeker even door.

En blijf me zeker ook volgen via deze blog, mijn facebookpagina of mijn Linkedin-pagina.

Tot gauw,

Groetjes,

Hilde