Voorwaarden

Privacy- en gebruiksvoorwaarden voor Hildes Lingerieblog

Hildes Lingerieblog is een webblog die informatie bevat omtrent lingerie, mannenondergoed en badmode. De artikels worden geschreven door Hilde Van Riet.
De informatie die op deze website gepubliceerd wordt kan mogelijk fouten bevatten. Hildes Lingerieblog kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.

De afbeeldingen en merken opgenomen op deze blog zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Ze zijn geen eigendom van Hildes Lingerieblog, tenzij uitdrukkelijk anders aangeduid.
Als u eigenaar bent van een van de afbeeldingen of merken opgenomen op Hildes Lingerieblog en u wenst dat de desbetreffende afbeelding of merk niet langer wordt opgenomen op deze blog, gelieve dan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Alle verwijzingen naar uw afbeelding of merk zullen dan verwijderd worden.

Hildes Lingerieblog gaat zeer zorgvuldig om met de advertentieruimtes op deze blog. Reclame wordt alleen maar toegelaten wanneer het achterliggende bedrijf of organisatie een betrouwbare reputatie heeft. Hildes Lingerieblog kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de advertenties op deze blog of eventuele gevolgen van het gebruik ervan.
Alle lezers worden gevraagd om misbruik meteen te melden.

Hildes Lingerieblog bewaart geen andere gegevens van haar gebruikers dan deze die strikt noodzakelijk zijn voor de goede werking van de website. De bewaarde gegevens zullen hoe dan ook nooit aan derde partijen doorgegeven worden, tenzij de bezoeker zijn uitdrukkelijke toestemming hiervoor gegeven heeft. Hiermee wilt Hildes Lingerieblog bijdragen tot het beperken van reclame-emails.

Hildes Lingerieblog kan bereikt worden op contact@hildeslingerieblog.be