Vlinders in je buik met de nieuwe Marlies Dekkers badmode

Gisteren wist ons oudste dochtertje te zeggen: “mama het was echt een super fijn verjaardagsfeestje : en die vlindertjestaart!  Zo mooi… en die kleurtjes! Wat grappig toch dat ze net als mama houdt  felle kleurtjes 🙂 En net hier kriebelde het wanneer ik de foto’s bekeek van de recentste Marlies Dekkers badmode collectie Papillon ontdekte.

 

papillon blue & holy gypsy


Papillon orange” en  “Papillon blue” zijn beide echt fel en opvallend om mooi op het strand te flaneren. Alle ringetjes en fantasietjes op de setjes zijn voorzien in dezelfde neon-kleur. Het zit hem allemaal in de details…
Geen zorgen om de ringetjes aan de schouderbandjes trouwens, doordat ze vervaardigd zijn in een solide plastieken materiaal worden ze niet warm door de zon.

Waar je mogelijk wel warm van wordt is de speelse eyecatcher : het schattige strikje tussen de cups,  als vlindertje op de taart. Toegegeven ik ben er zelf helemaal weg van van die eenvoudige fel gekleurde look met het vlinderdetail. Misschien moet ik nu na de verjaardag van onze dochter ook mezelf eens een leuk cadeautje in het thema vlindertjes kopen… Of is dit misschien een hint voor mijn ventje 😉

Het setje Papillon is beschikbaar in de style “plunge balconette” en “push up”. De slips zijn aan de heupen wat breder of smaller, ofwel  2 ofwel  5 cm.

Voor wie maar niet genoeg krijgt van het model van het setje Papillon, is er ook het setje “Jardin Des Fleurs” dat met fleurige bloemetjes tegen een donkere achtergrond een stijlvolle retro look geeft. In deze collectie zit ook een extra “high waist” bikinislip voor wanneer je je buikje op een elegante manier wil omhullen.
Ook de keuze van goudkleurige speelse ringetjes aan de schouderbandjes en de vlinderstrik zorgt voor dat extraatje.

Er is zeker nog meer  leuks te ontdekken in de Marlies Dekkers badmode collectie, zoals het setje Holi Gypsy in sprakelend appelblauwzeegroen, afgebeeld rechts op de foto. Mogelijk meer hierover in een toekomstig berichtje.  Vandaag hou ik mijn focus graag bij de leuke Papillon collectie. Intussen is de lente echt gestart, en misschien geeft dit berichtje ook jou vlinders in de buik.

Tot gauw,

Groetjes,
Hilde

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.