Valentijn: ook een beetje lingeriefeest?

Valentijn het feest van de geliefden, ook het moment bij uitstek om terug wat aandacht te geven aan wie, of waar je omgeeft. In de voorjaarsschoonmaak, wilde ik graag mijn lingerie wat mooi op orde krijgen. Maar hoe pak je dat nu best aan? Want zoals je wellicht kan raden heb ik wel een aardige collectie van deze favoriete hebbedingetjes. Vandaag toon ik je hoe je je beha’s het beste organiseert in je garderobe. Volgende tips helpen jou ook op weg om je beha collectie tot zijn te laten komen:

1) verzamel je beha’s in een schuif, of schuiven 🙂 (eentje voor herfst/winter, eentje voor de lente/zomer, eentje voor specifieke gelegenheden)

2) sluit de lingeriesluiting van de beha’s die je opbergt (de haakjes en oogjes)

3) leg ze geschrankt in de schuif, met de beha-cups in elkaar

Deze tips helpen je alvast goed op weg om je mooie hebbedingetjes met de nodige liefde te behandelen.

Voor de gelegenheid van Valentijn leg ik mijn bijzondere ShowBee beha helemaal vooraan 😉 Zwart is toch een leuke kleur voor de gelegenheid van Valentijn … Niet? Daarnaast horen Rood en roze ook tot mijn favorieten. Hoe zit dat bij jou welke kleur voor Valentijn zou jij verkiezen?

tot gauw,

Groetjes, Hilde

Wat is jouw favoriete Valentijns-lingeriekleur?

 • Rood (63%, 5 Stemmen)
 • Zwart (25%, 2 Stemmen)
 • Roze (0%, 0 Stemmen)
 • Wit (13%, 1 Stemmen)
 • Goud (0%, 0 Stemmen)
 • Geel (0%, 0 Stemmen)
 • Andere (0%, 0 Stemmen)

Aantal stemmen: 8

Laden ... Laden ...

2 comments

 1. Zo leuk je terug te zien bloggen!
  Ik heb mijn beha’s ook zo gelegd in mijn schuif… is veel overzichtelijker.
  Oh, en roze, rood en zwart zijn wel een paar van mijn lievelingskleuren. 🙂 Liefs, Inge xxx

  • Hey Inge, dank je 🙂 Leuk om te horen dat deze manier van opbergen voor jou ook werkt zo 😉
   We kunnen er maar niet genoeg van krijgen van het thema lingeriekleurtjes.. Tot gauw en dank je om ook terug mee te volgen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.