Etam lingerie voorziet een transparant najaar

Het Franse lingerie en prêt-à-porter merk Etam, voorziet in haar najaarscollectie veel kantjes met romantische tot abstracte geometrische prints.
Hoewel het merk zich richt naar dames met de kleinere cupmaat, zitten er opvallend weinig voorgevormde en push-up bh’s in de collectie. De bralette trend, of lingerie zonder beugel blijkt zich aldus door te zetten.
In de “hits du moment” wordt de aandacht van de lingerie getrokken op plaatsen waar je het niet verwacht: een verrassend verticaal rugpandje, een bh die wat meer uitgewerkt wordt als verkort corsetje of een kanten bandje dat aan de voorzijde vertrekt en voor een versiering zorgt van de onderrug.
Wanneer we het kleurenpalet bekijken is zwart de hoofdtoon, nude de uitzondering. Hier en daar vinden we een bordeau blauw en groentint terug. Op dit vlak dus weinig bijzonders.

0506-3

0506-4

0506-1

0506-2

0506-5

0506-6

0506-7

0506-8
De collectie is volgens mij prima voor lounging, maar voor het dagdagelijkse tot voor een feestje lijkt het mij minder evident. Indien je deze lingerie toch bij een of andere specifieke gelegenheid zou willen dragen, zou ik aanraden deze vooraf zeker eerst even uit te testen met je outfit.

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.