Passionata goes wild!

De nieuwste collectie van Passionata is binnen : wild stylish nights!
Kant en fijne stoffen zijn duidelijk de trendsetters in de collectie, daar waar de push-up en voorgevormde beha’s wat meer naar de achtergrond verdwijnen. Toch een beetje bizar naar de herfst en winter toe.
Hetgeen waar ikzelf wel heel enthousiast over ben, zijn de erg vrolijke kleurtjes van de collectie. Onder de noemer van Crasy Night en White Night, is er een kleurenpalet te vinden van zwart, petrol, wit, skin, rood, koningsblauw tot zelfs luipaardmotief en rode sterretjes.

0505-1

0505-2

0505-3

De sterkste variatie is te vinden bij de slips van Crasy Lace. Het leuke is dat je door er eentje te kiezen met een wat bijzondere uitwerking, je jouw lingeriesetje maakt tot iets echt aparts.
De Nighty’s of nachtkleedjes in de collectie zijn daarnaast ook erg bijzonder ­čÖé

0505-4
Echter, mijn aandacht werd in de collectie echter het sterkst getrokken door de balconette van crasy nights met mini-bustier effect. De decoratie van delicate shiny blaadjes zorgen in combinatie met de  transparante mesche stof voor een bijzonder frivole touch.

0505-5
Een bijzonder leuke lingeriecollectie om zeker eens van dichtbij te bekijken!

Groetjes,
Hilde

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.