Hanky Panky After Midnight presents The Rocky Horror Picture Show

Moet ik mij een beetje schamen? Ik had nooit eerder gehoord van de “Rocky Horror Picture show” ! Was het niet dat er naar deze humoristische horror musical serie verwezen werd in mijn favoriete televisiesoap Thuis.
En zowat gelijktijdig kreeg ik ook van Hanky Panky een berichtje in mijn mailbox. Dit thema “Rocky Horror” werd nu de rode draad van een hele nieuwe collectie. Van toeval gesproken šŸ™‚
0504-1

0504-2

0504-3
0504-4
Het Amerikaanse ondergoed merk maakt een bijzondere nieuwe collectie After midnight, De Rocky Horror Picture Show, waarbij rode lippenprint, zwarte kant en ludieke ruitjes de hoofdingrediƫnten vormen. Bizarre mix, denk je misschien? Wel dat is het ook !
Beschikbaar in string, body, jarretelles, bralette en shorty, is de collecty in “easy style” maar toch ietwat pikant uitgewerkt.

Halloween is misschien nog wel ver af, maar de collectie telt toch enkele items die perfect passen door deze gelegenheid.
Voor wie interesse heeft: Hanky Panky After Midnight is nu al beschikbaar voor pre ordering.

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.