Een Christian Lacroix voor het merk Aubade

Zoals H&M menig mode-ontwerper weet te strikken voor bijzondere capsulecollecties. Zo ook gebeurt dit af en toe ook in lingerieland.

Voor de zomercollectie had Aubade de gelegenheid samen te werken met Christian Lacroix. De modeontwerper inspireerde zich op de barokke elegantie van de 18e eeuw, en stak deze in een eigentijds jasje.

0502-1
De felgekleurde fuchsia kant werkt verrassend samen met de overweldigende print.
Het snoertje dat telkens terugkomt verwijst naar de spannende korsetten uit het verleden.
Gelukkig maken we het voor ons dames vandaag wat comfortabeler en spannen we de lintjes aan zoals het voor ons aangenaam aanvoelt. De fijne pomponnetjes maken het geheel van het setje af met nog een duidelijke knipoog naaar de barokke trend uit het 18e eeuwse frankrijk.
De collectie is genaamd Idylla Parisienne en in 1 bijzondere kleur ter beschikking “princesse impérial”. Ze is beschikbaar in bh met push-up, balconette, half and full coverage cups. Daarnaast uiteraard bijhorende slip tanga, maar ook corsetje voor de taille en frivole babydol.

0502-2
Deze collectie van Idylle Parisienne roept een instant zomers gevoel op. Niet moeilijk met het weer van de afgelopen dagen, zal je waarschijnlijk denken 🙂 Echter als je het mij vraagt, ik wil dit zomerse gevoel wel blijven houden tijdens de herfst 🙂

En wat denk jij van deze bijzondere collectie van Aubade waarbij lingerie gemixt en matcht is met haute couture?

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.