Marlies Dekkers creëert een collectie voor godinnen

Dames dienen via lingerie de innerlijke godin in zichzelf te vinden.
Dat is waar de collectie van Marlies Dekkers deze komende herfst om draait.

Zoek je uitstraling via de klassiekers uit de collectie? Dan kan je je gading zeker vinden bij Space Odyssey in chillypepper motief. Daarnaast krijgt “Dame de Paris” ook een bijzondere nieuwe uitwerking. In crèmekleur wordt zij immers opgesmukt met een miniatuur “black tie”.

Echter als je het mij vraagt zijn er in de collectie echter 2 bijzondere blikvangers: Meander en Pallas Athena.
0501-1
Meander is super vrouwelijk, met de zachtroze kanten tint in combinatie met gouden randjes wordt je décolleté mooi opgelicht. De goudkleurige meander details maken het geheel helemaal af. Wist je trouwens dat de Meander in oude Griekenland symbool stond voor de eeuwige liefde?

0501-2
Pallas Athena is geïnspireerd op de gelijknamige godin die Athene haar meest geliefde stad opeiste. De combinatie van het felle strijdvaardige en de vrouwelijke sensuele kracht is terug te vinden in de collectie. De strijdlustige cups in zwart met goud contrasteren immers sterk met de frivole roze kant.

Benieuwd naar Meander, Pallas Athena en andere items uit de Marlies Dekkers collectie?
Bekijk zeker ook onderstaand filmpje.

Groetjes,
Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.