1 september, ook de start van een nieuw lingerieseizoen

De afgelopen periode heeft badmode echt wel in de picture gestaan.
Nu het nieuwe lingerieseizoen eraan komt, wil ik mij graag terug wat extra verdiepen in de lingerie 🙂

De spits wordt vandaag afgebeten met Andres Sarda, het Spaanse zustermerk uit de Van de Velde Lingeriegroep.

Transparantie en boudoir stijl staat duidelijk voorop in de najaarscollectie. En eerlijk gezegd was ik toch wel wat verwonderd, want er zaten echt wel enkele “gewaagde setjes” in de collectie.

Een overzichtje:

Ginger staat voor ware klassieke, maar zeer sexy elegantie. De reeks springt naar mijn idee het sterkst in het oog in de nude tint “make-up” en in het bijzonder bij de body.
0500-1
Cassia en Eden zijn beiden beschikbaar in een nieuwe warme bruine kleur. Daar waar Cassia de nadruk legt op haar shiny uitwerking, heeft Eden het meer van klassieke eenvoud.
0500-3

0500-4
Cinnamon vervolgens, is zeer romantisch geïnspireerd. Beschikbaar in black en “Victorian Rose”, zijn het vooral de broekjes die hier de aandacht trekken. In het bijzonder de string met verhoogde taille en franjes op de buik is wel erg speciaal uitgewerkt.
De Cinnamon reeks is op vlak van opvallende eigenschappen echter niets vergeleken met het buitenbeentje Wasabi.
0500-5

0500-6
Wasabi is zoals de naam al doet vermoeden erg pikant en dus echt een durver in de collectie! Beschikbaar in black an crisom red wordt fishnet gecombineerd met kant van chinees motiefje. Het klinkt een beetje “kitch”, alleszins “er wat over”.

0500-7

 

0500-8

En wat denk jij hiervan?

Groetjes,

Hilde

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.