De “Implicite” versie van de bralette

Om volop te kunnen genieten en nagenieten van het zomerse weer heeft lingeriemerk Implicite zich helemaal laten gaan met de bralette trend. Weliswaar terug te vinden in de nieuwe herfst- wintercollectie, lijken de setjes waar het om gaat echt wel gepast voor het weer van de komende zomerse dagen.

Er zijn 2 types setjes in de bralette trend terug te vinden:
0497-1
De “Soft cup bra intense” is vervaardigd in grafische kant en beschikbaar in zwart, off white, oranje en nude. Het implicite juweeltje zorgt voor een kleine extra siertouch, waar de diepe V en zijdelingse versteviging zorgen voor een mooi décolleté.
0497-2
De “Soft bra cup Influence” is een bralette in de echte zin van het woord. waarbij de driehoekcups en bredere band zorgen voor een cropped top effect. Schepvormpjes sieren de bralette en laten transparantie toe waar het kan. De half transparante schouderbandjes maken de bralette helemaal af. Zonder beugel, voorgevormde cup of zijdelingse steun, is deze bralette echt bedoeld om mee te relaxen. Oh ja nog even ter aanvulling … hij is beschikbaar in marine en wit.
Sit back, relax and enjoy 🙂

Groetjes, Hilde

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.