Win een bijzonder mooi badpak van Selmark!

De zomer is in volle gang (alhoewel, met dit weer…).

Voor wie nog op zoek is naar een leuke bikini of badpak heb ik bijzonder goed nieuws. We lanceren vandaag onze Selmark wedstrijd, waarbij er maar liefst 2 bijzondere badmodesetjes te winnen zijn.
Selmark logo
Het gaat om 2 iconische, stijlvolle setjes uit de Selmark Mare badmode collectie, waaronder 1 bikini en 1 badpak. Deze zijn beschikbaar in maat EU cupmaat 70B tot 100E.
Het witte badpak is uitgevoerd in typische classy marinestijl met subtiel structuurgolfje en gevlochten blauw detail. Ook het koordje om de hals is in blauw uitgewerkt en kan je desgewenst wat langer of korter maken. Als bandeaumodel en met licht voorgevormde cups, zorgt het badpak voor een mooie décolleté bij een dagje aan het strand of op cruise.

Wit badpak uit de Selmark Mare collectie

Wit badpak uit de Selmark Mare collectie

De blauwe bikini met rood detail, is ook duidelijk geïnspireerd op de marinestijl. Eveneens met subtiel golfstructuurtjes in het marineblauw. Het rode gevlochten bandje aan de schouderbandjes zorgt voor een verrassend stijlvol detail. De combinatie blauw met rood detail komt eveneens terug bij de bikinislip. Overigens toch wel bijzonder die combinatie rood met blauw. Blauw als kleur van het rationele en rood van het passionele komen samen. Toch wel bijzonder om jouw bikini zo te kleuren, is het niet?

Blauw badpak uit de Selmark Mare collectie

Het witte badpak kan je winnen via Hildes Lingerieblog in de periode van 3 tot 12 augustus.
Voor de bikini volgt meteen daarop een tweede wedstrijdperiode.

Hoe kan je dit badpak winnen?

Allereerst moet je er snel bij zijn: doe méé voor 12 augustus, 23u (daarna is de wedtrijd onherroepelijk afgelopen)

Overtuig ons in 1 zin, waarom jij het Selmark Badpak wil winnen.
Jouw antwoord dien je samen met enkele andere gegevens door te geven op de wedstrijdpagina.

Tip ! Verhoog jouw winstkans telkens met 1 door zowel onze Facebook te linken, onze gloednieuwe Instagram te volgen en/of in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op 13 augustus kondigen we de winnares aan van het witte badpak en starten we een nieuwe wedstrijd waarbij je kan meedingen naar de blauwe Selmark bikini.

Veel succes!

Groetjes,

Hilde

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.