Badmode voor wat rondere dames

We zitten intussen in volle vakantie- en dus ook badmode seizoen.

Het leek mij daarom leuk om een nieuwe selectie te maken voor de bad- en zwemmode. Deze keer volgt een special voor de wat rondere vrouwen.

In de zomercollectie van Elomi zitten een aantal pareltjes van strandsetjes. Zo is er vooreerst het unikleurige turkooisen of rode “Kissimmee” setje, met kort rokje.  Unikleuren blijven het gewoon goed doen. Ten tweede selecteerde ik de bikini “Wild Things”. Deze steelt op zich de show met een gevaarlijke tijgerprint. Tenslotte vond ik volgdend setje ook meer dan vermeldenswaardig: het badpak “Kaleidoscope Black”. Het badpak is leuk en origineel, maar er is méér. De kleurenfantasie is immers op een bijzondere manier verwerkt tegen de zwarte achtergrond, met als gevolg een visueel verslankend resultaat.
Elomi is bekend omwille van de uitstekende pasvorm in lingerie en badmode, in het bijzonder voor de rondere dames. Net daarom zijn deze setjes dan ook stuk voor stuk toppers!

0489 Elomi Kissimmee

 

0489-Elomi Wild things

0489-Elomi Kaleidoscope
Een andere reeks badmode- artikelen die ik met jou wil delen, is de collectie van Ulla Popken. Vooral de artikelen 70474690, met exotische girafprint, en 70292210, met bolletjes en strikjes, sprongen mij direct in het oog. Ulla Popken, biedt een ruime prêt à porter collectie, waardoor je legio mogelijkheden hebt tot mixen en matchen van badmode met accessoires, kleding enzovoort. Super leuk dus! Uiteraard moet je in de collectie wel je juiste pasvorm vinden.
0489-Ulla

 

0489-Ulla2
Tenslotte ben ik ook even gaan piepen in de webwinkel van Wehkamp. Hier vond ik een mooi stijlvol corrigerend badpak van het eigen merk “Whkmp’s Beachwave”. Het dieppaarse badpak oogt heel stijlvol en belooft om jouw figuur te flatteren op de plaatsen waar jij dit net wil.
0489-Wehkamp
Toevallig nog een leuke site voor badmode, specifiek voor wat rondere dames, gevonden?
Laat het gerust weten via een reactie op dit bericht!

Groetjes,
Hilde

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.