Beach Bunny brengt deze zomer de transparante look naar het strand

Als je de merknaam “Beach Bunny” hoort klinkt deze op zich al een beetje speciaal.

Misschien wordt het nog meer bijzonder als je hoort dat dit badmodemerk ontworpen is door een vroeger badmodemodel, Angela Chittenden.

Zelf ondervond ze vroeger dat badmode die ze op de catwalk droeg ofwel te braaf of gewoontjes was ofwel net helemaal te gewaagd en er ronduit goedkoop uitzag.
Angela ontwerpt  sinds 2004 vanuit Californië, badmode om vrouwen een sexy, zelfzeker, glamoureus, en plezierig gevoel te geven. Dit alles bij elkaar is voor haar Beach Bunny.

Ook voor internationale modellen viel Beach Bunny in de smaak, waardoor Angela niet de trends hoefde te volgen, maar deze echt wel zelf kon gaan creëren.

Voor de actuele zomercollectie stelt Beach Bunny transparantie als de nieuwe trend voorop. Dit uit zich in transparante stukjes, kant, mesh.  Geef nu eerlijk toe: dit zijn toch bij uitstek materialen die horen tot de wereld van de lingerie, of nachtkledij? Niet langer dus!
Gedurfd mag je het alleszins wel noemen. Of je het mooi vindt of niet is uiteraard iets persoonlijk.

Graag laat ik je hierbij alvast enkele van de bijzondere kanten badmodesetjes ontdekken.

Love Boat, met witte kant
0486-1 Love Boat
Sheer Addiction, met transparante mesh
0486-2 sheer addiction
Bunny basics, toegevoegd aan de basiscollectie, met uitgesneden stukjes
0486-3 bunnie basics
Opvallend in de huidige collectie is dat er met erg klassieke kleuren gewerkt wordt.
Wanneer ik even naar de “sales items” keek, viel mij op dat hier echt heel opvallende kleurtjes en kleurenmixen terug te vinden waren.

Zo bijvoorbeeld

Hot tropic
0486-4 Hot tropic
Form and function
0486-5Form and function
Mij lijken deze kleurrijke zwemsetjes zeker zo leuk voor een zomerse dag aan het strand.

Groetjes, Hilde

2 comments

  1. Inderdaad, heel leuk merk! Ik vind de Love Boat (what’s in a name!!) wel heel mooi, soms lijkt het wel een beetje op mooie lingerie in plaats van badmode. Of dat ik ze allemaal met evenveel durf zou kunnen dragen als deze modellen, da’s maar een andere vraag. Eerst maar mijn buik en overtollig vet kwijtspelen. 😉
    Dikke zoen, Inge x

    • Hey Inge, bedankt van je berichtje. Inderdaad, what’s in a name… Soms is badmode zelfs nog meer onthullend dan lingerie … Hoe bizar het ook is 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.