De Victoria’s Secret bralette de nieuwe hype voor zomer 2016

Victoria’s Secret, is overbekend voor haar push-up, double-push-up en bombshell bh’s. Maar dit voorjaar komen ze met iets heel nieuws: de brallette, een niet voorgevormd type bh, uitgewerkt zonder beugel.
0475-0
Je moet denk ik wel eens passen om te zien wat voor effect het dragen van een bralette voor jou als persoon heeft. Het lijkt mij wel wat minder geschikt voor dames met een stevige boezem.  Anderzijds lijkt het mij wel leuk en luchtig voor de echte zomers warme dagen.


En waarom zou je geen klein stukje van de bralette schouderbandje laten piepen onder je topje. Het kan ook bijzonder zijn om het kleurtje van je bralette te laten doorschijnen onder je kleding. Je bralette kan zorgen voor een bijzondere nonchalante look.

Hierbij een blitse selectie van de actuele Victoria’s Secret bralettes:

0475-2

0475-1
Klassieke vormgeving met kant, in zowel nudes als felle kleurtjes
0475-4

0475-3
Tot boven in de hals uitgewerkt met sexy kant of geknoopt motiefje
0475-6

0475-5
Met bijzondere doorschijnende details bij onderrand of rugpandje

Benieuwd of we hier nog meer van krijgen…

Groetjes,
Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.