ShowBee: mijn eigen lingeriecreatie

0473-3Toen ik in juni 2009 met Hildes Lingerieblog begon, wist ik dat ik wat met lingerie wilde gaan doen. Mij verdiepen in de lingerie- en badmodewereld, creaties bewonderen, leuke tips meegeven en misschien ooit… zelf een creatie op de markt brengen.
Toen nog wilde plannen, maar vandaag…. is het zo ver!
Superblij en fier stel ik jou mij eigen lingeriemerk voor: ShowBee!

Ik speelde al langer met het idee dat lingerie niet alleen perfect moet matchen op het lichaam, maar ook op de persoonlijkheid.  Het zijn immers de details  die ook maken dat jij je wel of niet goed voelt in je lingerie.
Graag wil ik dames een beetje uitdagen om een eigen, persoonlijke, touch te creëren met lingerie en hiermee te zorgen voor verrassing, zowel voor zichzelf als voor anderen 🙂
ShowBee staat dan ook voor: “Create, surprise, my female challenge”.

ShowBee is ontwikkeld en gemaakt in België.
Ik heb daarbij gekozen voor kwaliteit en daarom is de focus gelegd op de ontwikkeling van één eerste setje: de ShowMe collectie. ShowMe bestaat uit een beha met push-up, een slip en een string, allen in het zwart. Via zilveren ringetjes, aangebracht op verschillende plaatsen op de lingerie, kan je, bij elke pasbeurt, fantasietjes toevoegen. Zo ontwikkel je een nieuwe creatie, waar en wanneer je dat wil.
Ontdek via de website alvast een aantal inspirerende ShowBee ideetjes.

0473-1
Met eerste collectie ontdek je de mogelijkheden van ShowBee en de Fantasies.  Daarbij is er bewust gekozen voor heel catchy kleurtjes en voor uitgesproken juweelfantasietjes. Zij kunnen zelfs onderling gecombineerd worden en al dan niet zichtbaar met je outfit zorgen voor iets bijzonders, dat jou een uniek gevoel geeft, iets dat elke vrouw echt verdient.
0473-2
De ontwikkeling van ShowMe, was een hele uitdaging die al voor heel verrassende momenten zorgde.  Ik kon mijn ervaring als kleur- en stijlconsulent volop gebruiken, leerde de technische kneepjes van lingerie maken en wil nu echt het merk op de kaart zetten.

Benieuwd naar meer?
Ontdek ShowBee dan op de Utopolis Ladies Night te Mechelen op 20 en 21 april. Er zijn enkele verrassende workshops voorzien en na de film volgt een leuke modeshow waarin de ShowMe-setjes in verschillende variaties getoond worden.

En uiteraard ben ik nieuwsgierg naar jullie reacties!

Groetjes,

Hilde

2 comments

  1. Ziet er leuk uit.
    Toch eens overwegen om cadeau te geven aan m’n vrouw 🙂

  2. DIKKE PROFICIAT met het resultaat van de creatie van jouw droom.
    Het is al TOP qua look en met kwaliteitsmateriaal moet dit zeker een succes worden. Hopelijk krijgen velen de gelegenheid om er kennis mee te maken en te ervaren welk geweldig gevoel Showbee geeft zodat de drang zeer groot zal zijn om ermee “uit te pakken”.
    Van harte veel SUCCES!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.