Björn Borg: een stijlvol stoere Kerst

Björn Borg

Het is intussen een tijdje geleden ik je wat nieuwtjes heb gebracht over mannenondergoed.
Hoog tijd om hier verandering in te brengen!
Bovendien, het is de tijd van het jaar om na te denken over originele cadeautjes. En herenondergoed met een geschenkpapiertje en strikje er rond staat lang niet mis onder de kerstboom.

Vandaag nemen we een kijkje in de collectie van Björn Borg. Op de website heb ik meteen een handig overzicht gevonden van originele kerst ondergoed cadeaus voor mannen.
Dit eindejaar worden vooral de klassieke kleurtjes naar voren geschoven zoals kerstrood, grijs en metallic blauw. De eenkleurige boxers zijn blijvers. Het zijn echter de boxershorts bijzondere prints waar Björn Borg in uitblinkt.


Voor deze kerstperiode worden klassieke kleuren gecombineerd met verrassende authentieke prints zoals stoere dots, subtiele tweed, bredere streepjes tot schotse ruiten en orchidee print. Het geheel gecombineerd met de brede Björn Borg elastiek, zorgt voor gedurfd verrassende effecten.
Naast boxershorts telt de collectie “for him” ook kousen, tops en pyjama’s. En daar waar men spreekt over een collectie “for him”, daar is er ook een collectie “for her“.

Björn Borg

Mannen die graag voor zichzelf een Björn Borg onder de kerstboom leggen, maar dit graag combineren met een verrassing voor hun vriendin of vrouw, zullen zeker ook hun gading vinden in de collectie.
Net door de mix en match van stijlen en kleuren, kan je zowel in de mannen- als de vrouwencollectie items vinden die, hoewel ze qua vormgeving of kleur niet op elkaar lijken, toch perfect matchen.
Aan jou de uitdaging om dan de leuke combinatie voor jou en je partner te vinden.
Veel mix en match plezier !

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.