100 jaar badmode voor mannen

0439

Het barst de laatste tijd op het internet van de filmpjes die een kijkje nemen in de mode-evolutie over de laatste 100 jaar. Er is er echter eentje dat ik zeker met jullie wil delen: een filmpje dat de evolutie toont van de badmode voor mannen.

Je zou verwachten dat we evolueren van heel veel stof, bijna jumpsuits voorzien van mouwen, tot heel weinig badstof. Helaas, voor de liefhebbers van de mannelijke zwemstring (als dat al bestaat), zover is het namelijk nooit gekomen. Midden de jaren in de jaren 80 en 90 evolueerden we van de zwembroek naar de zwemshort. Daarmee lijkt er een einde te zijn gekomen aan het inkorten van de mannelijke badmode. Sinds de jaren 2000 lijkt de lengte van de zwemshorts zich ook min of meer gestabiliseerd te hebben. Een trend die je kan toejuichen, of mag het toch weer allemaal wat kleiner? Laat het me even weten!

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.