CR7 Underwear by Cristiano Ronaldo

0425 CR7

Het lijkt wel een echte trend te zijn. Bekende figuren wagen zich aan de ontwikkeling van ondergoed en lingerie. Voetballer Cristiano Ronaldo heeft een tijdje geleden zijn CR7 ondergoedmerk onthuld voor het grote publiek.

Hij werkt voor zijn ondergoedlijn samen met designer Richard Chai, waarbij zowel boxers, slips en sokken voor mannen als jongens tot de collectie horen.

Persoonlijk vind ik het ook bijzonder dat een mannenondergoedlijn aandacht geeft aan het dragen van kousen. Inderdaad, ik denk dat er toch wel wat mannen, hiervan wat kunnen opsteken 🙂 Bovendien, op het sportveld lijkt het mij geen overbodige luxe om comfortabele en passende kousen te dragen.

CR7 staat voor energie, sport, kleur en perfecte pasvorm. Zo zijn er ook 4 lijnen : luxe, fashion, basic en Boys. In de de video hieronder, een sneak peak van de CR7 Boys Underwear lijn.

Het lijkt mij alleszins wel een leuke collectie mannenondergoed, met toffe prints, bijzondere combinaties en stijlvolle snits. Ik ben geen man, dus ik kan niet spreken over of het dragen van een dergelijke CR7 boxer je een sportief gevoel geeft. De boxers lijken mij echter zo „all round” dat je ze ook zo kan dragen, en niet persé naar het sportveld hoeft te trekken 🙂

Groetjes,
Hilde

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.