Hildes Lingerieblog in Parijs!

Afgelopen weekend stond er wel een bijzondere uitstap op mijn programma: een bezoek aan het Salon International De La Lingerie.

Het salon, dat tweemaal per jaar plaats vindt, zette deze editie de mannen bijzonder in de kijker. Heel leuk voor een merk als Smiley World, dat zich met deze beurs lanceert en dat happy feeling ondergoed voor mannen aanbiedt. Ludiek gevonden ondergoed, dat bovendien mooi en stijlvol uitgewerkt is. Meer van dit mag zeker in de toekomst!

Smiley World, merk in de kijker op het Salon International de la Lingerie

Smiley World

Voor mij persoonlijk was de beurs een hele belevenis met wervelende modeshows, vele internationale aanbieders en steeds nieuwsgierig uitkijken naar de nieuwigheden. Uiteraard hou ik zo ook een oogje op de trends voor herfst winter 2015 en blijf ik meteen een jaartje voorop op de trends 🙂
Ik hou aan dit bezoek ook heel veel inspiratie over die ik graag in de komende periode met jullie wil delen. Dus binnenkort meer over de upcoming trends in de dameslingerie.

Hou Hildes Lingerieblog in de gaten voor het heet van de naald!

Groetjes,
Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.