Exclusive Hilde @ Paris for the Salon International de La Lingerie et du Swimwear

Absolute Summer 7 juli 2013

Absolute Summer op Mode City Paris 7 juli 2013

Parijs was afgelopen weekend the place to be! Zeker voor wie de lingerie- en badmode nieuwtjes op de voet wil opvolgen. In mijn lijstje voornemens voor 2013 had ik een bezoekje aan Mode City Paris of het Salon de la Lingerie et du Swimwear,  als een van de eerste punten op het lijstje gezet … En bij deze is dit voornemen dan ook gerealiseerd 🙂

Zondag was ik nog in Parijs… en vandaag geef ik je al een eerste preview van de nieuwe badmode en lingerienieuwtjes voor zomer 2014!

Voor deze eerste impressie van het evenement heb ik gekozen voor een video met badmode-nieuwtjes. De beelden hiervoor werden gemaakt door mijn partner, die voor de gelegenheid de pet van cameraman opzette. Graag dus even meegeven dat dit niet de officiële beelden zijn van de show … maar dit maakt het daarom uiteraard niet minder fun 🙂

De zomerse temperaturen, het zwembad als decor en uiteraard … de bijzondere badmode-setjes voor zomer 2014 zijn de hoofdingrediënten voor een tropisch defilé. De mannequins doen er met wat show en danspasjes nog een schepje bovenop en maken er een wervelend spektakel van!

In een van de komende berichtjes zal je deel 2 en 3 kunnen zien van de show. waarbij ik je meer uitgebreid verslag uitbreng van de trends die ik gespot heb op het Salon.

Intussen kan je via onderstaande video alvast kennismaken met deel 1.
En zelf ik durf er nu alvast op wedden: na het bekijken van deze beelden ben je vast en zeker benieuwd naar meer.

Groetjes,

Hilde

 

3 comments

  1. Sjieke dinges Hilde!! Ik ben ervan overtuigd dat je ventje het zeker niet erg vond om cameraman te spelen. 😉 Alleszins wel leuk hoor, zo’n concept van laag zwembad, een badmeester en dan de modellen die speels en zwierig voorbij komen paraderen. Heel leuk allemaal! Ik ben inderdaad benieuwd naar meer!! 🙂
    Dikke zoen, Inge x

  2. Ik moest er voornamelijk op letten dat alles goed in beeld kwam en ik niet te veel bibberde.
    (En ondertussen luisteren naar de instructies van Hilde, natuurlijk).

    Eigenlijk weinig gelegenheid dus om stil te staan bij die modellen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.