Triumph presenteert de nieuwe shapewear Aqua Collectie…

Aqua Exquisite Sensation

Aqua Exquisite Sensation

 

Aqua … dat woordje verraad al heel veel over het type shapewear waar het in dit berichtje over gaat!

Jawel het gaat om shapewear als badmode: dus om mee te zwemmen of om mee op het strand te paraderen :-).

De nieuwe “exquisite Sensation” lijn van Triumph is in haar zuivere eenvoudig toch erg bijzonder, zeker de vormgevende plooitjes in de taille zorgen voor die extra finishing touch.

Zowel bikini als badpak werken optisch corrigerend, let erop om die accenten te gebruiken die jouw figuur nog beter laten uitkomen. Het mooie setje komt aan een richtprijs van 92,95 euro voor het badpak, 47,95 euro voor de top en 57,95 euro voor de highwaist panty.

Op vlak van kleurenpalet is er zeker nog uitbreiding mogelijk binnen de Aqua Exquisite Sensation collectie. Hildes Lingerieblog blijft deze nieuwe Triumph lijn zeker voor jou opvolgen!

Groetjes,
Hilde

One comment

  1. Wauw, die kleur vind ik dus gewoonweg super!! En al helemaal geweldig dat het om shapewear gaat in badmode, daar mag nog van komen! 🙂
    Ik heb ook een bikini in deze kleur (ik ben weg van dat blauw!!!), maar volgens mij zal deze bikini in het niets verbleken als je het badpak of het bikini’tje van Triump aan hebt… 🙂 Geweldig hoor!!
    Dikke zoen, Ingetje x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.