Holiday …

Freya badmode Flashdance setje

Freya badmode Flashdance setje

Hilde van Hildes Lingerieblog was even met vakantie!
En … ik moet toegeven: het is nog wat acclimatiseren voor mij 😉

En ik kan het mij niet laten, graag blijf ik nog even in de “holiday mood”, vandaar een zomers fotootje uit de Freya badmode collectie.

Vanaf begin volgende week ben ik klaar om er helemaal terug in te vliegen en je volledig up to date te houden met de laatste lingerienieuwtjes!

Groetjes,
Hilde

4 comments

  1. Het is bewonderenswaardig dat je na alle “rompslompdrukte ” na de vakantie toch
    tijd maakt voor jouw blog. Bedankt en veel succes verder. (Tussen haakjes dit Fashdance setje is wel top hé!)

    • Hey Inge en Fresia, bedankt voor jullie leuke reactie. Intussen ben ik weer volop in gang, en terug helemaal back to earth… Hoewel: ik hou er toch van om dat vakantiegevoel wat te verlengen en probeer dit te doen door leuke zomerse lingerienieuwtjes. Tot gauw, groetjes, Hilde

  2. Vind ik ook, zoals hierboven al vermeld werd door Freesia! Knap dat je nog eventjes tijd vond om hier te bloggen én op mijn blogje nog langs te komen na jullie waarschijnlijk drukke, lange reis! Probeer nog wat van je zondagavond te genieten en doe het even rustig aan zo na die tropische temperaturen. 😉 In ieder geval, ik vind het een super setje, eentje dat perfect bij jou zou passen trouwens qua kleurtjes! 🙂
    Dikke kus, Ingetje x

    • Hey Inge en Fresia, bedankt voor jullie leuke reactie. Intussen ben ik weer volop in gang, en terug helemaal back to earth… Hoewel: ik hou er toch van om dat vakantiegevoel wat te verlengen en probeer dit te doen door leuke zomerse lingerienieuwtjes. Tot gauw, groetjes, Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.