Disismi lingerie speciaal voor de zelfzekere volslanke vrouw!

Disismi

Disismi

Om helemaal in de sfeer van shapewear te blijven, hierbij graag wat aandacht voor de volslanke vrouwen, die zowel op vlak van cup als van omtrek uit de reeks van grote maten lingeriesets moeten kiezen…

Er is iets nieuws onder de zon: Disismi lingerie.

De Nederlandse Jackelien Struik, oprichtster van Disismi heeft als belangrijkste motivatie die lingerie te maken waar volslanke vrouwen zich goed in voelen. Door te werken met stevige duurzame materialen en een speciale u-beugel, is comfort gegarandeerd.

Met het comfort in combinatie met de verfrissende motieven en combinaties lijkt Disismi lingerie een plezier om dragen. Zo ga je al je uitdagingen met plezier aan!
Een merk om zeker in het oog te houden!

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*