Hoog tijd om de voorbereidingen te starten voor Valentijn 2012

0150 Etam14 februari, Valentijn het feest van de geliefden, het ideale moment (of excuus) om jouw geliefde met iets leuks te verrassen !
Misschien is lingerie wel een leuk ideetje ?
Intussen zijn we net iets minder dan een maand voor Valentijn. Het wordt hoog tijd om een kijkje te nemen naar wat er vandaag beschikbaar is, om tijdig een leuk setje te kunnen vinden.
Bij de actuele collectie van Etam vond ik alvast enkele mooie inspirerende setjes die zeker het bekijken waard zijn.

Een eerste setje dat mijn aandacht trok, is de kanten body in het zwart. Zwart is en blijft een zeer pittige en sexy kleur als het op lingerie aankomt. En waarom niet een sexy kanten body combineren met een opvallend kousje? In de afbeelding hiernaast wordt een zwarte kous voorgesteld. Maar ik kan mij inbeelden dat de combinatie met een fel gekleurde kous en met andere felle juwelen fantastisch mooi kan zijn.

Een tweede lingeriesetje dat mijn aandacht trok is vervaardigd van paars satijn in combinatie met kant. Het BH’tje is aansluitend maar zonder beugel en het broekje is als een los shortje uitgewerkt, dus uitstekend geschikt als nachtkledij. Het geheel oogt ook bijzonder sexy.

Een derde setje focust niet alleen op het sexy aspect, maar ook op het “romantische”. De BH met slipje is uitgewerkt in een zacht-roze stof gecombineerd met zwarte kant. Het setje is romantisch, lief, maar oogt in haar geheel toch niet te braaf.

Er zijn nog heel wat andere setjes te vinden in de Etam collectie, maar deze laat ik jullie graag zelf ontdekken.

Dus of het is om jezelf of je partner te verrassen… veel succes bij de zoektocht naar jouw top lingeriesetje voor die extra touch aan jouw (jullie) Valentijn !

Groetjes,

Hilde

One comment

  1. Dag Hilde!
    Ik vind de middelste foto (de peachy kleur en de zwart (?) kanten randjes rond het setje) wel een mooi ensemble! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo graag Etam draag. Ik zou het nog eens moet uittesten, want het is al lang geleden dat ik nog wat kocht bij Etam – en ondertussen ben ik redelijk verwend op gebied van lingerie en koop ik liever wat duurder, omdat ik vind dat dat beter zit. 🙂 Zou toch eens een kijkje moeten gaan nemen naar de nieuwe collectie eigenlijk. Ziet er alvast wel goed uit!! 🙂
    Is wel leuk om lingerie cadeau te krijgen natuurlijk, vooral voor je Valentijn. 🙂
    Dikke zoen, Inge xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*