Implicite’s “Tentation” en “Hypnose” zorgen voor mysterieuze verleiding

0141 Tentation en HypnoseOnlangs schreef ik over de shapewear lijn Confidence van Implicite. Op dat moment had ik ook al een glimp kunnen opvangen van de andere setjes van collectie 2011 en 2012.
Nu komt het er eindelijk van om jullie hierover wat meer te vertellen. Het gaat dan meer bepaald over volgende twee setjes: Hynose en Tentation.

Laten we beginnen met Tentation. Dit setje is vervaardigd uit kant en voor een groot deel doorzichtig. Zowel de BH als slip zijn bijzonder uitdagend uitgewerkt. Dit komt door de combinatie van zachte kant met geometrische motieven enerzijds en jartelles anderzijds. Het setje is verkrijgbaar in pikant zwart en winters rood.

Daarnaast hebben we Hypnose. Dit setje is wat extravaganter uitgewerkt. De balconette BH is vervaardigd uit satijn in combinatie met kant. Het setje is verkrijgbaar in blauw met zwart en roze met zwart. Het extravagant tikje van de Hypnose BH komt van stukjes die op strategische wijze uitgesneden zijn. Je kan net niets zien ;-).

Implicite is er met Tentation en Hypnose zeker in geslaagd om een zeer verfijnde uitwerking te combineren met een tikje “extravagantie”. Uiteraard zijn er nog andere setjes te bewonderen op de site van Explicite. De verdere ontdekking laat ik graag aan jullie!

Groetjes,

Hilde

One comment

  1. Mijn voorkeur gaat uit naar de Hypnose… 🙂 En toevallig is een balconette-bh wel een goede pasvorm voor mezelf (vind ik toch)! Het ziet er misschien een tikkeltje extravagant uit, maar voor de feestdagen mag iedereen toch ietsje luxueuzere lingerie kopen voor zichzelf (of als cadeautje krijgen onder de kerstboom).
    Je doet dat goed Hildeke, ik heb hier al veel toffe ideetjes gelezen! Zeker verder doen hoor!!!
    Liefs, Inge x

    P.S: Bedankt voor het lieve sms-berichtje! Heb een heel fijne avond gehad gisteren en vandaag ook een heel leuke dag! Bedankt nog eens voor al het lekkers ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*