ShowBee in primeur in de Scoopstore Mechelen en Antwerpen

Even geleden had ik al aangekondigd dat er spannend nieuws in aantocht was! Vandaag licht ik graag een tipje van de sluier…
slogan
ShowBee, mijn eigen lingeriemerk, is vanaf nu beschikbaar in de Scoopstore in Antwerpen en Mechelen.

Ideaal:  want Antwerpen dé modestad bij uitstek en Mechelen, de eerste  schoppingstad in mijn buurt.

Mechelen heeft ook nog een kleine nostalgische extra voor ons 🙂 Gezien we in Utopolis Mechelen op 20 en 21 april onze ShowMe ShowBee Collectie lanceerden. Graag toon ik jou hierbij enkele sfeerbeelden.

Het was dus even wachten… maar geduld wordt beloond!

ShowMe1

ShowMe2

ShowMe3

ShowMe4

ShowMe5

ShowMe6

ShowMe7

ShowMe8

ShowMe9
De Scoopstore is een bijzondere winkel waar een selectie jonge ontwerpers hun collecties tonen en te koop aanbieden. In het bijzonder voor lingerie helpen de verkoopsters van de winkel je graag verder bij het kiezen van je maat en bij het passen. En zo ontdek je zelf hoe jij via ShowBee de show kan stelen.

ShowBee staat voor personaliseerbare lingerie en fantasies designed  and made in Belgium.

Als ontwerpster van ShowBee, wil ik, Hilde Van Riet, jou het bijzondere gevoel laten ervaren om zelf mee ontwerpster te zijn van je lingerie. Zelf volg ik al jaren de lingeriesector. Dat had je allicht wel vermoed als eigenares van Hildes Lingerieblog 🙂
Al veel te lang stel ik vast dat lingerie niet persoonlijk is. Daarom werd mijn idee dan ook : “laten we het persoonlijk maken!”.
Het ShowBee principe is heel eenvoudig en zelfs duurzaam. Zo betekent 1 setje verschillende mogelijkheden. Door het opklikken van één of meerdere fantasies,  realiseer je een eigen collectie aan lingerie-ideeën.  Keep it simple or go wild? Aan jou de keuze! Zie het als jouw uitdaging: “Create, surprise, my female challenge!”
Ooh en had ik al vermeld dat ShowBee naast het unieke ontwerp ook een uitstekende pasvorm heeft? Try it on!

Hieronder en selectie van ShowBee mogelijkheden uit onze  eerste collectie “ShowMe”, geshowd door Lize Wouters.

SHOWME BASIC

SHOWME EXTRAVAGANT

SHOWME ROMANTIC

SHOWME SPORTIVE

SHOWME SPORTIVECOMBIN
Dus grijp je kans om een bezoekje te brengen aan de Scoop Stores, en probeer de ShowBee fantasietjes eens uit. Misschien wel het moment bij uitstek om jouw ShowBee te bemachtingen.

Uit ervaring weet ik dat lingerie een erg gevoelig onderwerp blijft om reacties te laten, echter zoals altijd blijf ik open staan voor vragen via zowel mijn blog als mijn hildes lingerieblog mail.

Tot gauw!

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*