Mimi Holliday presenteert een gevaarlijk sexy combinatie voor Kerst

Mimi Holliday Poison IvyHet Britse merk Mimi Holliday is duidelijk helemaal klaar voor Kerst met de collectie Poison Ivy. De collectie, genaamd naar de giftige en dus bijzonder gevaarlijke plant, combineert zachte materialen en motieven, met een strakke vormgeving. De zachte Franse kant wordt gesierd met doorschijnend bloemenpatroontje, en subtiel gecombineerd met een met hartjesmotief. Dit romantisch thema staat in schril contrast met de toch wel wat strakke vormgeving van de lingerie en het opvallende rood.

Een greep uit collectie van Poison Ivy:

Poison Ivy - V-bra In eerste instantie springt vooral de V-beha met zeer diep décolleté en recht afgewerkt rugpand in het oog. Door de afwezigheid van een voorgevormde cup, kan er gewerkt worden met een vrij eenvoudige matenrange van XS tot XL. Dit maakt deze bh het ideale Kerstcadeau om aan te kopen door een man die weinig af weet van bh-maten. Deze BH kost 92 pond (zo’n 130 euro).

De reeks Poison Ivy bh’s wordt vervolledigd met de “Comfort”, “Triangle” en de “Super Plunge”. De prijzen voor deze bh’s liggen net iets lager: tussen de 105 en de 120 euro.
Poison Ivy - Other bras - Mimi Holliday
Alle bh’s zijn te combineren met een bijhorende string of slip die, op enkele straps na, eigenlijk maar gevaarlijk weinig om het lijf heeft. Letterlijk dan wel, want ze mogen zeker wel gezien worden.
Strings - Poison Ivy - Mimi Holliday

Jartelles - Poison Ivy - Mimi Holliday

 

 

Als kers op de taart kan je ook nog kiezen voor de jarretellengordel.

 

 

 

Daar waar de voorgaande combinaties bh’s, slips en jarretelles focussen op rood, heeft de Poision Ivy body nog een andere bijzondere combinatie in petto: rood met transparante huidskleur. De body kleurt rood, maar wel enkel op de plaatsen waar de slip en de bh zou komen. Verder bestaat de body uit een transparante, huidskleurige stof. Deze bijzondere combinatie komt vooral naar voren door het subtiele rode satijnen bandje dat de taille siert. Maar ook de grote, diamantvormige ruginsnijding zorgt voor een echte eyecatcher.
De prijs van de body bedraagt iets over de 200 euro.
Body - Poison Ivy - Mimi Holliday

Mimi Holliday brengt met Poison Ivy pure luxe, dat voor een bijzonder Kerstcadeau kan zorgen, zelfs zonder een strikje errond…

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*