Op zonvakantie deze winter? Wat bikini-inspiratie van Grain de Sable!

Bikini Grain de Sable

Wie mijn blog al even volgt, weet ondertussen al dat ik een voorliefde heb voor zon en warmte. Kille winters en sneeuw zijn helemaal niet aan mij besteed en het liefst van al loop ik in december te dagdromen van mijn volgende zomervakantie.
Voor de lezeressen die iets meer geluk hebben en deze winter nog naar de zon trekken, heb ik alvast een inspiratietip om de koffer te voorzien van een leuke bikini: Grain de Sable.

Grain de Sable is een Frans badmodemerk onder leiding van Claude Saldago, dat ik tijdens mijn zoektochten op het internet ontdekte. Het merk tracht ieder jaar uit te pakken met luxueuze stoffen en nieuwe materialen. Daarbij wordt er ook rekening gehouden met bescherming tegen de zon.

Ik geef jullie graag de video mee die hoort bij de zomercollectie van 2015. Hierbij wisselen bikini’s in zwart, zwart-wit en felle kleurtjes elkaar af.
Wil je zo’n bikini’tje bemachtigen, dan ga je wel wat moeite moeten doen: er zijn enkele verkooppunten in zuid-Europa, maar het merk is vooral vertegenwoordigd aan de andere kant van de Atlantisch Oceaan, in Florida en CaliforniĆ«.

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*