Passionata : 25 jaar passie voor lingerie

Passionata

Passionata

Met dit leuke lenteweertje leek het mij een goed idee de draad terug op te pakken van mijn lingerieblog en het even te hebben over een merk dat de passie voor lingerie letterlijk in haar naam opneemt : Passionata.

2014 betekent de 25ste verjaardag van het merk.

Passionata

Passionata

Voor die gelegenheid is het Bar Refaeli die de collectie kan showen.
Lieflijke motiefjes en zachte snoep en pasteltinten zijn de rode draad van de Passionata lente-zomer 2014, verjaardagscollectie.  Kant en speelsheid zijn de 2 andere thema’s.

Passionata

Passionata

Ik denk dat deze Passionata collectie eentje is waar dames met gevoel voor romantiek zich helemaal in kunnen vinden. En geef nu zelf toe het zijn toch stuk voor stuk mooie stijlvolle setjes. Niet?
Tot de volgende,

Groetjes,
Hilde

2 comments

  1. Vooreerst nog een dikke proficiat met jullie schattig dochtertje en fijn dat je in alle drukte de tijd neemt om interessante nieuwigheden op je blog te zetten. Verder veel succes met je eigen creatie. Velen zijn zeker benieuwd wanneer Showbee op de markt komt!

    • 🙂 Merciekes. Niet evident om de draad terug op te pikken maar beetje bij beetje komt het in orde. Voor ShowBee : binnenkort zeker nieuws hierover. Spannend 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*