Freya bikini beach presents …

Freya badmode lente zomer 2013

Freya badmode lente zomer 2013

Freya bikini beach presents … de nieuwe zomercollectie!

Laat je overspoelen met zon en authentieke glamour in een oranje witte polka dot halterbikini met speels frulletjesdetail. Dit is Sunset Boulevard!

Combineer fel aqua en citroenschelpjes kleur en geef jezelf die extra punch. Voel je heel bijzonder in Fame!

Verschijn met scherpe koele kleurcontrasten en laat je zonovergoten tintje bijzonder uitkomen… South Pacific geeft je die tropische touch!

Droom gerust even verder bij de fotootjes uit de collectie! Op de website van Freya kan je nog meer leuke badmode terug vinden.
Als jij zou mogen kiezen, met welke bikini zou jij de show willen stelen?

Groetjes,

Hilde

2 comments

  1. Bij verdere research op de site en wat gesnuffel kies ik toch voor de South Pacific! 🙂 Ziet er mooi uit met felrood, iets wat altijd mooi staat als je wat bruiner bent. Ja, je kent mij hé, knalkleuren vind ik ook even leuk. 😉 Ik had nog niet echt gehoord van Freya, dus bedankt om dit merk ook weer eventjes bekender te maken bij mij. 😉 Welke kies jij Hilde?
    Dikke zoen, Ingetje x

    • Hey Inge! Merciekes voor je berichtje en om je keuze te delen. Ik hou wel van Fame als South Pacific. De combinatie van turkoois met lime bij Fame vind ik wel bijzonder, maar de mooie décolleté en vooral die knalkleuren van South Pacific weten mij dan weer ook helemaal te verleiden. Eens kijken of ik er geen 2 mag hebben van mijn ventje :-), eentje extra voor in elke reiskoffer 🙂 Groetjes Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*