Queen B een terugblik op een bijzondere zomercollectie …

Queen B zomercollectie 2012

Queen B zomercollectie 2012

Een tijdje geleden heb ik jou al laten kennis maken met Queen B, een vrij nieuw en toch wel zeer creatief  “Belgisch” lingeriemerk.

Op de website is de lente- zomercollectie nog steeds beschikbaar. En het loont de moeite om eens een kijkje te nemen.

Zelf ben ik vooral gevallen voor de collectie van  “Venus in Luv” uitgewerkt in bijzondere felgekleurde turkooizen kant. Zoals jullie wellicht wel weten, kan iets met felle kleurtjes mij vaak wel verleiden. Daarnaast is er nog meer bijzonders…

Het setje “Battle in fantasia” is echter het setje dat er volgens mij het meest uitspringt op vlak van bijzondere uitwerking. Dit setje, dat start met een basic simpele body, is uitgewerkt met bijzondere bling bling motieven en frivole details. De hoog uitgesneden body heeft een extra fantasietje onderaan wat mooi kan flatteren voor vrouwen die de heupen extra in de verf willen zetten. Het is zeker iets apart. Ik kijk alvast uit om meer van dit bijzonders te ontdekken! Ik volg Queen B voor jullie zeker en vast verder op!

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*