De Triumph Inspiration Award van 2011 zorgt voor iets bijzonders …

Mini-collectie 2012 Les Fleurs Du Mal

Mini-collectie 2012 Les Fleurs Du Mal

Zoals je waarschijnlijk al wel begrepen hebt, is het momenteel echt wel de periode van de Triumph Inspiration Award!

Welk ontwerp dit jaar aan de haal gaat met de mooie Triumph prijs, kom je binnenkort nog te weten… Maar nu tijd voor een terugblik op het winnende ontwerp van vorig jaar en hoe het Triumph verhaal een vervolg kent.

Misschien herinner je jou nog wel dit winnende ontwerp van de TIA 2011: “Les Fleurs Du Mal”. Wel nu : dit ontwerp van Boglàrka Bòdis is nu bijna verkrijgbaar voor het grotere publiek, en zal voor het eerst in de TIA geschiedenis uitgebracht worden in een mini-collectie (in plaats van in 1 creatie).

Veel heeft te maken met de vrouwelijke elementen die echt wel het centraal thema vormen van het ontwerp. De details in combinatie met de kleurcontrasten (nude-toon in combinatie met lijnenspel in een zeer opvallend zwart) maken dat de vrouwelijke vormen op een wondere manier in de verf gezet worden. Het afslankend effect van dit lijnenpatroon is uiteraard ook mooi meegenomen.

De mini-collectie van Les Fleurs du mal is te vinden in push-up beha, brief, body en beha-vestje. De setjes zijn bovendien ontworpen in ultracomfortabele stretchmaterialen opdat men er zich bij het dragen op en top relaxed en vrouwelijk in kan voelen.

Met het succes op de TIA 2011, besloot de Hongaarse ontwerpster Boglàrka Bòdis om haar vaste job op te geven om extra studies aan te vangen in de Contemporary Art School van Budapest. Je zal van haar dus nog wel meer horen in de toekomst !

Goed nieuws ! Het ontwerp wordt ook aangeboden in België, maar dan wel exclusief in de Antwerpse Triumph shop op de Meir. Vanaf 15 oktober kan je er de collectie bewonderen. En misschien laat je jou wel verleiden om een exclusief setje uit de collectie mee te nemen?

Groetjes,

Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*