Belooft het in 2012 een zwoele zomer te worden?

Het is zeker en vast wat snel om al uitspraken te doen over hoe de zomer zal zijn: wisselvallig, weinig zon of net veel mooie zonnige perioden. Als het van mij afhangt: hopelijk veel van dit laatste!

 

Desire

Desire

Het lijkt wel dat de lingeriewereld een warme zomer voorspelt. Heel even terug schreef ik over Triumph en de lichte zomerlingerielijn, genaamd Body Make-Up.

Vandaag introduceert Victoria’s Secret in zekere zin een vergelijkbaar type lingerie, genaamd “Desire“. Waarom gelijkaardig aan Body Make-Up: omwille van het lichte gevoel. De lingerielijn Desire wordt door Victoria’s Secret gekenmerkt als “the lightest bra ever”.

 

De nieuwe lijn wordt uitgebracht in slips en twee BH-types: de eenvoudige voorgevormde en de heuse push-up BH. Het “lichte” en aangename gevoel staat heel centraal. Het zou Victoria’s Secret echter niet zijn mocht er niet een tikkeltje extra voorzien zijn… Felle kleurtjes, frulletjes en motiefjes, of soms net mooi strak. Hier en daar sluipt er ook wel een combinatie tussen 🙂

De Amerikaanse koploper van de lingerie heeft het alleszins goed bekeken.  Als je er als vrouw “desirable” wil uitzien, dan voel je jou ook beter goed in je lingerie en dan straal je dit ook uit !

 

Groetjes,

 

Hilde

2 comments

  1. Ben direct al eens gaan kijken naar hun website, maar zoals alles van dit merk: het ziet er stuk voor stuk supermooi uit! Ik ben echt fan! 🙂 Ik heb zelfs nog steeds het kaartje van VS waar ik in SF in een winkelcentrum keiveel beha-types heb geprobeerd in mijn maat. Ze nemen dan eerst je maten met een lintmeter, daarna pas je elk mogelijke leuke bh, je kiest er de leukste uit en die kan je dan ook noteren op je kaartje. Zo weet je bij een volgend bezoek in hun winkels welke maat en welk type bh je het best staat en past. En hoef je niet meer aan te schuiven… Gemakkelijk! 😉 Je ziet, ik zou voor dat merk alleen al graag terug gaan naar de USA! 😉
    Dikke zoen, Inge x

  2. Oei, ik ben wat te snel geweest in mijn vorig berichtje: ik bedoelde dus wel: “je hoeft niet meer aan te schuiven in de file om je beha’s te passen”… Dankzij de maten en je best passende modellen van beha’s van VS weet je perfect wat je leuk staat, en kan je er direct mee naar de kassa lopen. Geweldig systeem, dat zouden ze hier in België ook beter invoeren!
    xxx Inge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*