Body Make-Up van Triumph!

Body Make-Up Triumph

Body Make-Up Triumph

 

Body Make-Up: wanneer hiervan hoorde, dacht ik direct aan body painting 🙂 maar als je weet dat dit  de naam is van een nieuwe Triumph collectie, dan kan je direct raden dat het hier wel degelijk over lingerie gaat.

 

 

Lingerie kunnen we eigenlijk zien als de fond de teint voor het lichaam. Het zorgt ervoor dat de vrouwelijke vormen op een mooie manier tot uiting worden gebracht, zonder dat het daarom op het eerste zicht hoeft op te vallen. Triumph sluit zich nu ook aan bij dit idee.

In de warme zomerdagen mag de kleding zowel als de onderkleding wat luchtiger. Met de Body Make-Up collectie belooft Triumph als “the everyday collection” de jonge en/of dynamische vrouw een lichte, aangename lingerie om de zwoele zomerdagen in alle comfort door te brengen. Er is dan ook een ruime keuze aan modelletjes: slips in alle variaties, beha’s, hemdjes, rokjes, kleedjes. Elk item van de collectie is zeer eenvoudig opgevat, voelt licht aan als een pluimpje en geeft een ademend gevoel, dankzij een bijzondere stof die zijde en elastische lycra bevat. De lingerie bevat geen naden en is daardoor onzichtbaar onder kleding.

De Body Make-Up lingerie is verkrijgbaar in zes delicate tinten, waarvan je vast eentje vindt die bij jouw huidtype past. Fluo kleurtjes zijn voorlopig nog niet te vinden in de collectie :-). Als je graag eens experimenteert met de verschillende modelletjes en kleurtjes die beschikbaar zijn in deze allernieuwste lijn van Triumph, ga dan zeker eens kijken op “kies je tint van Body Make-Up” via de Triumph website en zoek jouw favoriete combinatie uit.

Groetjes,

Hilde

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*